Skydda dig mot solen under golfrundan

Det är lätt hänt att du glömmer bort att skydda dig mot solen just när du spelar golf. Du möter upp glada vänner på golfklubben och alla är ivriga att sätta gång och komma ut på banan.

Hatten och kepsen

Det kan nog sägas att de flesta kommer ihåg att sätta på sig hatt eller keps. Fast nog är det så att en eller annan glömmer eller slarvar. Dessutom är det en riktigt solig dag så kan du få huvudvärk senare under dagen. Nu är det så att många också åker utomlands och spelar golf. Spanien med alla sina golfbanor är lockande. Har du dessutom inte satt något på huvudet kan det bli jobbigt med solsting och få en ordentlig solbränna i ansiktet.

På tal om solbränna

I Sverige kan du säkert dra på dig en mindre solbränna under sommartid men skulle du välja att åka på en golfvecka till Spanien så är det jätteviktigt att ha något att packa med. Det är viktigt att det är riktiga solskyddskrämer för både ansikte, armar och ben. Det är bra om du tittar lite närmare på vilken solskyddsfaktor du behöver för ansikte och kropp. Så förutom golfklubbor ska du packa ner hatten och solkrämer.