Ta bort träd som är i vägen vid golfbanan

När du åker till en golfbana för att spela golf förväntar du dig att du som spelare har förutom solen som lyser en perfekt bana att gå dina 18 hål i. Därför har de flesta golfklubbarna en strikt skötsel om hur naturen ska vara omkring banan.

Golfbanans placering

Oftast är golfbanorna placerade vid skogs och ravinlandskap för att få en härlig atmosfär. Vad de behöver tänka på är att gallra noggrant, för att träden inte ska skymma, utslagsplatser, greenområden och delar av fairway. När det är soligt och varmt behöver det vattnas på banorna så de inte torkar ut. Det finns regler för hur naturen ska skötas på en golfbana, men även för att ta ned träden. Ta dig en titt på nätet för att läsa igenom vad det finns för alternativ.

Ur golfarens ögon

Att spela golf är en helhet, av en sport till en fantastik upplevelse av natur och omgivning. Känslan att spela under par är lika värd som en vacker natur, men även är säkerheten såklart en viktig faktor. Träd som har dött behöver omedelbart tas bort, men även träd som stör sikten. Risken är stor att en annan golfare blir träffad av ett utslag.